Kwalitatief wonen

Kiezen voor Edima Invest is kiezen voor kwaliteit! Elke residentie straalt klasse, comfort en kwaliteit uit. U zult merken dat hiervoor enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de allernieuwste technieken. Uiteraard hebt U zelf inspraak in de keuze van de gebruikte materialen, zodat U een woning bezit die volledig naar uw smaak is ingericht.

Eens u beslist hebt om over te gaan tot de aankoop van een assistentiewoning, nodigen wij U uit om samen met ons de toonzalen van onze gerenommeerde leveranciers te bezoeken. Dankzij onze jarenlange samenwerking weten zij immers perfect aan welke eisen de aangeboden materialen moeten voldoen.

Verder zijn al onze woningen ook opgebouwd volgens de strengste energienormen, zodat U minder verwarmingskosten en een lager elektriciteitsverbruik hebt. Ieder flat is ook uitgerust met een aansluiting voor telefoon, internet, wifi, digitale TV,… zodat U continu verbonden bent met familie, vrienden en de hele wereld. Ten slotte wordt ook de gemeenschappelijke ruimte op een huiselijke manier ingericht. U kunt bij feestjes of speciale gelegenheden gerust uw genodigden verwelkomen op een plaats waar U zich zelf thuis voelt!